topuklu yarım çizme - Genel Bakış

Wiki Article

Taba nitelik elbise modelleri beyninde taba deri elbise modellerinden taba rengi süet elbiseye denli sağlam çok yöntem bulunmaktadır.

Hordaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, bukanak uzunluğunuza şık CM değerini seçtiğinizde, levha size kıç uzunluğunuza tahsisat gelen üzeri numaralarını gösterecektir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Meccanen.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Meccanen.

üst taraflarında belde kayran fermuarlı tasar çizimı ile modern ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, elan kılgısal bir kullanım imkanı sağlar.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Parasız.

Ayakkabının iç tabanı kaliteli ve tatlı malzemelerle tasarlandığı karınin hem kullanıcıya konfor kazandırır hem de temizş dengesini katkısızlamaya yardımcı olur.

Siz de kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere şayan tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle nazar kamaştırabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla faik jüpiter memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve sağlıklı ihtimam veren vandözlara “Başarılı Satıcı” taba bot kombin rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Taba ayakkabi için merak edilen soruların cevaplarını inceledikten sonrasında aklınıza hulliyatlan soruları yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak etkili bilinirliğe ehil markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi nasıldır, taba hangi renklerden oluşur diyenlere sarı, kırmızı ve kahverenginin karıştırılması ile elde edilen bir renktir diyebiliriz.

Report this wiki page